onsdag 16 april 2008

Bloggfunderingar

Jag har funderat lite över min blogg och vad jag egentligen vill ha den till. Från början tänkte jag mest ha den som den där ventilen där jag skrev alla visa tankar som dyker upp under dagarna. Jag går nämligen alltid omkring och har många smarta tankar som jag har ironiska knorrar på när jag tänker på hur jag vill formulera dessa i bloggen. Nu när jag praktiserar så får jag inte blogga från deras datorer vilket gör att när tankarna kommer upp så måste jag hålla på dem tills jag kommer hem. När jag kommer hem är jag antingen för trött för att överhuvudtaget uppdatera bloggen och om jag uppdaterar den så blir det mest en enkel dagbok över hur dagen sett ut, min vikt och så, och utan denna ironiska knorr som jag känner mig så nöjd med vanligtvis.

Jag har börjat läsa en hel del inne på bloggkommentatorernas sida (hittar länk på höger sida) och där har dom pratat om just föräldrabloggar. Jag tänkte ju först att "jag är ju förälder och bloggar, det måste ju innebära att jag har en föräldrablogg" men jag har ju så mycket annat i mitt liv också och jag ser mig inte BARA som mamma. Jag är studentbloggare, viktbloggare, overallsbloggare, författarbloggare.

Jag är mångsidig och det slutar med spretig. Men jag är informativ för alla mina kompisar som bor utspridda över landet, och det är ju skönt att jag i alla fall fyller någon funktion här i bloggsverige :)

Ni som läser här inne får gärna skriva nån rad och berätta vad jag är för bloggare egentligen. Kram på er!

4 kommentarer:

  1. För mig är du en vän-bloggare. Jag tycker att det är kul att läsa dina inlägg, så jag vet vad som försiggår i ditt liv. Jag tycker att du skriver ärligt och ventilerar dina känslor bra.
    Kram cissi

    SvaraRadera
  2. Jag läser din blogg för att ha koll på vad du gör där uppe, så långt från mig... Sen är det roligt med dina kommentarer till dagis och andra jobbiga ställen... ler... Jag uppskattar att du är den du är och tar dina virriga inlägg (ibland)..

    Hoppas du förstår vad jag menar...

    Massa kramar från Bästkusten...

    SvaraRadera
  3. Hej Perny!

    Finally I have a little time to contact you. Been very busy since I came back from my sweden holidays. ;)

    I hope you are all fine and had a good rest-easter-time :)
    I did so in Stockholm. A VERY beautiful city, and so I decided to come back very early.
    This will be in the beginnging of may and then I'm celebrating my birthday there.
    It would be very nice to see you again if you like to come to Stockholm then. :)

    Very kind regards to you and your family!

    *hugs*
    Sarah

    SvaraRadera
  4. Vad du e för en bloggare?? En allt i allo bloggare kanske.. kul att läsa vad du gör hur det går på praktiken, vikten.. hmm nu e ju jag efter dig i vikten ;) ;( hhahahhahaaa

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive