torsdag 13 mars 2008

lurad och lite besviken

I går provade jag en ny sån där måltidsersättningsbar. Brownie. Den var jättegod, verkligen, så god att jag blev misstänksam. När jag läser på förpackningen så ser jag att den innehåller 44% kolhydrater varav socker är 38% och fett nästan 12%.

Känns som om jag lika gärna skulle kunna köpa en vanlig brownie och äta en lite mindre bit av den, för det här känns som riktigt godis! Jag känner mig smutsig inombords när jag stoppat i mig sånna äckliga saker (säger den som stoppade i sig en hel semla för någr veckor sedan). Nä men det känns lite löjligt att lägga en massa pengar på en fejkaka som nästan är lika god som the real thing, och så är det lika mycket av det jag försöka undvika som i the real thing!

I går var jag förbi universitetet också, det var hektiskt och lite roligt som utmynnade i något väldigt bra. Jag sprang först ion på kårkansliet för att få tag på camilla för att ordna stipendiepapprena. När jag sprang förbi Linnea så ropade hon efter mig jag så jag gick in till henne. Jag hade lagt in ett lite deppigt inlägg på orebrews hemsida nån dag innan och beklagat mig över att jag missat anmälningen till absolut gotland(http://sv.wikipedia.org/wiki/Absolut_Gotland).
Jag fick till kvällen på mig så jag sken upp och lovade att höra av mig så fort jag kollat av med maken som för övrigt väntade på andra sidan långhuset. Det var det som framförallt gjorde att jag stressade på lite för man vill inte att snälla människor ska behöva vänta för länge. Han skjutsade mig fram och tillbaka till universitetet bara för jag hade bråttom, det är jättesnällt.

Jag sprang över till långhuset och då ser jag att sobrarummet stod öppet. Självklart kan jag inte springa förbi en öppen sobradörr utan att stanna till och säga hej, så jag stannade till och sade hej. Då började folk ropa där inne för dom ville prata med mig och se på min kropp... efter den stora viktminskningen. Jag studsade in, drog ner jackan, körde någon pirruettliknande snurr och svarade på frågan om jag hört om AG, och det hade jag ju gjort. Jag fick höra att jag ABSOLUT skulle med, och hör sen! Sen sprang jag genom HELA långhuskorridoren. Långhuset är LÅNGT! så det var en ganska bra bit. Jag fick inlämnat praktikrapporten med ändringarna, men hon kommer säkert inte vara nöjd ändå, hon hittar säkert nån skit som jag får göra om igen!

På kvällen hade jag fått msn:meddelande om att JAG BARA MÅSTE TILL AG!.

Jag ska på AG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive