lördag 15 mars 2008

Jag fyllde ut garderoben idag

Jag var och köpte kläder nu igen. Shit va jag spenderar pengar. Makens pengar dessutom. När vi är i affären så får jag höra "Passar den, ja men köp den då, ta tre, äsch va fasen, ta en till i en annan färg" och så gör jag det. Sen på vägen hem så börjar han räkna på hur mycket pengar jag gjort av med och så får jag dåligt samvete. Vet inte om det är det han är ute efter, han lyckas vilket som.

Jag har ju lyckats gå ner en del och tänkte för ett tag sedan att nu har jag nog gått ner flera storlekar över bysten men oj så jag hade fel då. Jag har gått ner en femton centimeter runt om UNDER bysten, men bysten verkar ha samma storlek. Detta gör att kläder sitter lite, olika bra på olika delar av kroppen. Jag köpte en kjorta idag, eller rättare sagt, det blev fyra kjortor av samma sort, för dom var ju snygga, och billiga.

















Som man kan se på bilden till vänster, så är det liiiite ansträngt över den tuttiga delen av kroppen så det ser inte riktigt, vad ska man säga, avslappnat ut. Det ser lite trååångt ut. Om man då lättar lite på trycket, som jag har gjort på den högra bilden, så blir det genast liiiite för lössläppt. Kanske inte riktigt så jag vill gå klädd när jag går till praktiken på socialkontoret direkt. Om jag har det så en sen kväll på krogen kanske några helt enkelt bara tror att jag vill ha med mig någon hem, och så blir dom besvikna när jag tackar nej.

Vad jag vill säga är, att förut när jag var stor över hela kroppen så fanns det tält att ha på sig. Nu när jag inte är så där jättestor längre så är jag inte så sugen på att ha tält på mig längre och söker då efter lite mer figuranpassade kläder. Men det verkar inte som min figur är den optimala utan har man den mage som jag har idag, ja då har man bannemig inte den hyllan som jag har idag. Jag fattar inte hur det kommer sig att folk lägger tusentals kronor på att få en sådan byst som jag har när man måste lägga minst lika myckte till för att få tag på figursydda kläder. För min del får det nog bli ett linne under kjortan. Lite synd är det ändå. Men det är kul att magen är lite mindre nu.

3 kommentarer:

  1. Har samma problem... Har minskat från 95 till 85 under bysten men verkar nästan som att de antingen är samma storlek som innan D eller så har de t.om ökat i storlek till en DD... Men de kommer säkert anpassa sig allt eftersom...

    Massa kramar...

    SvaraRadera
  2. Man ser ju verkligen resultat av bantnigen. Lycka till vidare. Jag tycker du är jätteduktig:-)

    Nu är jag inne på dag 3 utan Cola och jag tycker att jag är duktig också.

    Kram

    Hälsa

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive