torsdag 27 mars 2008

dumma dumma DUMMA hals

Min hals är jätteöm och tjock och trång. I morse försökte jag ta mig en huvudvärkstablett. Jag lyckades ta en halv, den gled ner med motstånd, det gjorde inte den andra. Den fastnade i stället så jag fick otäcka känslor i kroppen och stod och lät konstigt över diskbänken innan den flög ut igen och då var kroppen tvungen till att jobba sig lite till så jag var högröd i nyllet och rödgråten när jag väl kom utanför dörren.

Den halva tabletten som faktiskt tog sig hela ner till magsäcken gjorde någon typ av nytta verkar det som för jag blev en aning piggare och halsontet dämpade sig en aning. På jobbet fick jag höra att jag borde gå hem, men då tog jag upp det där igen... jag har inga sjukdagar kvar att ta ut, jag har haft mina fem för den här terminen så...

Om man är sjuk så är man sjuk säger hon på kontoret och ja visst, jag säger inte emot, det är för mycket logik i det uttalandet men det är skolan som inte riktigt har samma logik.

Halsen gör ont igen och febern känns som om det kommit tillbaka men jag vet inte om jag vågar ta en ny tablett, det var inte roligt sist menar jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive