torsdag 21 februari 2008

sjuk nu igen

Jag brukar nästan aldrig bli sjuk, inte riktigt sjuk i alla fall. Nu har jag redan hunnit vara sjuk vid två tillfällen på praktiken. Känns riktigt pinsamt. Snacka om vekling, eller någon som försöker slippa arbeta.

Sist gång jag var sjuk var det tänkt att jag skulle vara i receptionen under dagen och med två av de som jobbar med faderskap mm. Missade självklart det då och därför tog jag kontakt med dom igen för att göra upp när jag skulle kunna vara där nästa gång. Vi bokade in *trumvirvel* IDAG!!! Det verkar gå troll i detta upplägg.

Om det inte vore för resten av familjen så hade jag nog gått upp i morse men då det inte bara var jag så måste det var nån sjukdom som smittar. Jag hade magknip hela dagen i går, ingen som helst matlust och riktigt fisig. Riktigt pinsamt och jobbigt när man sitter i samtal med en klient och känna att jag verkligen måste få ut viss metan vars arom kommer vara dödande.

När jag kom hem var jag först ok. men sen störtdök hälsan och jag gick och la mig direkt efter att ungarnas små blonda huvudet nuddat huvudkuddarna. När maken kom hem beskrev han att han mått på exakt samma sätt som jag. Oron började sprida sig lite och några timmar senare kräktes dottern.
Jag däremot, var så vuxen att jag kunde ligga gråtandes i min säng, krampaktigt kramande en balja och en liten mugg vatten med mantrat "jag vill inte jag vill inte jag vill inte jag vill inte"

Jag behövde inte heller utan fick sova efter nån timmas plåga. Om det bara varit jag hade jag nog trott att det varit något jag ätit, men dottern och maken gör att jag tror att det är något mer som sagt. Ironin i det hela är ju att jag så sent som i går sa att jag i stort sett aldrig blir dålig i magsjuka eller dylikt. Det är bara sonen (som inte blev sjuk alls denna omgång) och nån gång i bland maken (som fick känningar men inte insjuknade) men jag och dottern klarar oss i stort sett alltid (HA HA HA HA)

Maken har börjat få frågor angående om han sitt halsband på sig *asg* bra jobbat!
Kanske kan lära honom att ha det också.

2 kommentarer:

  1. Men va sjutton, har han inte halsbandet på sig!! ;)
    Fy då för kräkis.. hoppas ni blir friska snarast...
    Krya på er från oss i Götet!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Krya på er! Inte kul att kräkas!
    Ja, jag har gjort inbjudningarn helt själv. Jag är faktiskt lite stolt över de. Men jag blev inspirerad av en bild i en tidning.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive