onsdag 13 februari 2008

Idag fyller jag LP

Nu är jag gammal tant, ordentligt. 33 varvare, riktigt snurrigt!

Jag blev gratulerad på morgonen av min familj som sjöng så vackert med morgonspruckna röster. Första paketet jag öppnade innehöll ett halsband med en stjärna i. Maken sa då att den hörde ihop på något vis med det större paketet jag hade liggande framför mig. Jag öppnade det större paketet och ur kom...


...en star trek-uniform!

Jag måste erkänna att jag blev lite paff. Det var inget jag förväntat mig och jag blev... överraskad! Maken sa sig ha blivit lite sårad då jag inte hade utroppat "Gud va kul!!! En star trek-uniform!!" Utan i stället fått en frågande blick och tittat på uniformen och sagt "Oj, en star trek-uniform... när ska jag ha den?"

Det var inte besvikelse, det var paffhet. Visst jag kanske skulle kunnat ha förutspått det då min make frågat några dagar tidigare "Vore det inte kul att ha en star trek-uniform?" men samtidigt borde han ha förutspått min reaktion då mitt svar på den frågan var "nä, vad skulle jag ha den till?"

Jag vill inte påstå att jag blev ledsen, arg eller besviken, det är jättekul att ha en star trek-uniform, men jag vet som sagt inte riktigt när jag ska ha den. Däremot ser jag den som en otroligt fin prydnad på väggen den dagen vi byggt ut och det finns väggar att sätta upp den på, för det är inte något vanligt att ha i sin ägo. Den är dessutom kaptensrankad nu, så det syns vem det är som bestämmer i hushållet.

Jag har provat den också och den är inte snäll i sin utformning då den är som en enda tajt kroppstrumpa, men jag ska väl få bort min mage inom en någolunda snar framtid. En kompis i klassen tyckte att jag skulle ha den på den årliga temafesten som är under nollningen på universitetet, vilket tema det än är. Det var även diskussioner om att jag skulle ha den på nästa overallsfest, overall som overall helt enkelt. Men jag är lite för rädd om den för det. Dessutom så är det endast knäppning i ryggen så efter några öl skulle det bli riktigt jobbigt att vara klädd iden. Det skulle innebära att jag skulle vara tvungen att ragga upp någon som skulle få följa med mig på toa varje gång och knäppa upp och knäppa igen den vid varje toalettsittning.

Men jag äger i alla fall en star trek-uniform!!! Gör du?

Nu väntar jag bara på den kryptiska lite udda förfrågan från maken, då han kommer be mig ha på mig den när vi ska gå och lägga oss... för det finns säkert någon kinky baktanke från min star trek och S.P.O.C.K-diggande karl!

1 kommentar:

  1. Hälsa gubben att jag tycker att den e cool!! och givetvis ska du ha den på nästa overalltillställning!! Och du GRATTIS I EFTERSKOTT!! har ingen dum bortförklaring varför jag inte gratta dig igår!! =/
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive