lördag 23 februari 2008

Fortfarande inte helt bra

Lite lätt jobbig men ändock lindrig magsjuka. Det var några dagar sedan nu (natten till torsdagen) som jag insjuknade och mådde dåligt på natten. Jag var hemma på torsdagen och fredagen och har då använt mig av alla de sjukdagar jag får ha under hela terminen. Det går i vågor och i mellanåt mår jag bra och sen bubblar det till och känns oroligt i magen. Det borde gå över snart tycker jag.

Vi var i väg en sväng på fredagen för att handla lite och beställa linser. Jag var helt inställd på att köpa månadslinser som man kan sova i. Jag är ju så lat på mornarna och har lite svårt att komma upp ur sängen och linser är något som jag sällan hinner få in i ögonen. Därför tänkte jag att det skulle vara himla käckt med sånna man kan sova med för då slipper jag ju det där morgonkrånglet. Men jag fick inte ha det för farbror optiker för jag har för torra ögon. Vet inte om min man skulle hålla med om det när jag tittar på fåniga sorgliga filmer på teven, för då lovar jag att tårvätskan svämmar över allt för lätt.

Det fick bli dagslinser.

Idag firade jag och, vad kallar man relationen "makes systers sons flickvän"?. Hon fyllde år två dagar efter mig och vi har inte haft någon chans att fira varandra än så vi tog en sådan idag. Det var trevligt. Jag fick offer för negligion av henne och barnens kusin. Blommor. Dom lever aldrig speciellt länge hemma hos oss för vi glömmer att dom finns och så dör dom av någon mystisk anledning. Detta är en av anledningarna till att jag undrar om jag verkligen är vuxen. Jag menar, det hör väl till att kunna ta hand om blommor om man är vuxen? Min mamma kan i alla fall det.

I veckan som kommer ska jag vara drivande i ett samtal, det gör mig nervös...

1 kommentar:

  1. trist mä linserna hörru! har funderat på att skaffa sånna själv, fick prova ett par andra nu å de sitter bättre ju längre eftermiddagen går å kvällen kommer men jäklar va besvärliga de e att sätta in!! tar onödigt lång tid att få in dem =( jaja de får la bli de gamla vanliga igen!! Va sägs om en kaktus eller dör de mä??
    Kram från Götet

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive