söndag 6 januari 2008

Före och (efter)

Jag är ju inte helt efter än, jag är ju mitt i det hela, men jag har blivit ombedd att lägga in en före och en efterbild. Jag går ju över till mat nu på tisdag igen så vi kan köra en bild nu. Detta har alltså hänt på sju veckor med Xtravaganzas helfarts pulverdiet. Nu vill jag be om ursäkt för bilderna i förhand. Dom är båda tagna med självutlösare med dålig belysning och ingen styling på den utsatta (det vill säga mig) överhuvudtaget så jag ser femton år äldre ut och som om katten trott att jag ett byte (alltså något som katten släpat in). Det är alltså ingen positiv bild av mig ni får se, små barn bör vända bort sitt ansikte, det kan uppfattas stötande och för allt i världen, tro inte att det så jag ser ut när jag gör stan!!!

5 kommentarer:

  1. Hej, och grattis till fint resultat! Tycker det syns framför allt på överkroppen och i ansiktet!

    Som alltid är jag stum av beundran inför er som törs lägga ut före-efter-bilder... :)

    //Ikwood från Viktsnack

    SvaraRadera
  2. Starkt jobbat! Tittade inom på Viktsnack av en händelse och hittade din länk och var tvungen att tala om hur duktig du är! Lycka till med fortsatt diet!

    SvaraRadera
  3. TACK för bilderna... känns kul att få se hur himla mycke det dynbd... du har varit duktig!

    SvaraRadera
  4. you go girl!
    du är jättedktig!kämpa på!
    kram

    SvaraRadera
  5. Grattis!!! Syns i ansiktet att du gått ner jättemycket... Hur många kg har det blivit hitills?? Till sommaren är det du och jag som går i bikini på stranden här nere och chockar pojkarna... ler...

    Massa kramar och hälsa familjen...

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive