fredag 4 januari 2008

Favorit i repris

hämta sonen och dottern och gick till några som har barn i samma åldrar och så drog vi till pulkabacken. Oj va det gick. VI åkte alla tre, barnen åkte själva, pojkarna busade ibacken och dottern satt mest med mig.

Sen skulle vi gå och köpa pizza, det gick inte så smidigt. Barnen ville inte gå därifrån men jag kände att det var dags för det började mörkna och gnället skulle säkert dyka upp snart. Det gjorde det, halvvägs till pizzerian. "Det blåser kallt på mig"gnäll gnäll gnäll "Jag fryser"gnäll gnäll gnäll "Jag vill inte"
Barnen satt på dubbelpulkan som jag drog, vi skulle köpa pizza till dom, jag skulle inte få något. Tillslut så vände jag mig och sa det, vet inte om det var så pedagogiskt, men jag sa att jag ställde upp och drog dom hela vägen till pizzabutiken för att köpa pizza till dom, om dom gnällde mer så skulle vi vända och gå hem utan pizza.

Då lugnade dom ner sig lite, inte helt, men det var ju i alla fall uthärdligt.

Nu sitter dom i soffan, hypnotiserade av en film, gnagandes på pizza, och dom tycker det är gott.

Snart har dom satt i sig en hel pizza tillsammans, pulkabacken suger skulle man kunna säga. Jag är också hungrig, ska ta mig choklad om två timmar, så jag får härda ut tills dess. Men om en vecka, då är det andra bullar!!!

1 kommentar:

  1. Du e dutti du!!! Nu vill ja å zäb åka pulka vi mä! Skicka lite snö e du hygglo!!! Va får du äta om två veckor??
    Kramisbananis

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive