söndag 2 december 2007

viktras

Folk frågar många gånger hurdet går med mitt xtravaganza och jag brukar svara att det går väl bra. Jag är lite lättirriterad och ständigt hungrig samt att min muntorrhet är lite illamåendeframkallande, men som sagt, annars gårdet bra.

Jag tror att jag kanske är lite för blygsam, det går skitbra! rent ut sagt.

Jag har snart gått ner sju kilo, alltså sju kilo på två veckor!
Jag får kommentarer om att det inte är bra, att jag ska vara försiktig, att sju kilo är mycket på två veckor, men jag undrar om inte det är beroende på sin egen förbränning och hur överviktig man faktiskt är. Jag är mer överviktig än de flesta jag känner och de första tjugo kilona jag har är de som jag ska ta bort för att komma ifatt alla dom jag känner som är överviktiga och som vill få bort så dom ser snygga ut i sin baddräkt. Jag kan gissa mig till att anledningen till att jag rasar så är för att jag har hållt mig i den vikt jag haft beroende på fel mat. Fet mat, småätning och för stora portioner. Nu är det borta och jag lever på jättelite, inte konstigt att min kropp försöker komma i fas.

Jag kan tänka mig att de tjugo kilona kommer gå fort, sen blir det segt och knaggligt. Efter trettio kilo så kan jag jobba långsammare och inte jäkta så.

Här är lite siffror som jag inte börjat insamla förrän två veckor in i dieten, vilket är synd eftersom det hänt så himla mycket, men förhoppningsvis kan man se skillnad till nästa vecka.

41 (kan ha minskat från 46)
121 (kan ha minskat från 130)
105 (kan ha minskat från 120)
124 (kan ha minskat från 134)
62 (kan ha minskat från 70)

Vissa kan nog räkna ut vad alla dessa står för, men jag ger inga vidare förklaringar utan kommer bara uppdatera nästa vecka igen.

1 kommentar:

  1. You go girl... F.n vad duktig du är... Skall själv ringa till xtravaganza i veckan för att börja efter nyår...

    Massa kramar...

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive