lördag 1 december 2007

Tentan klar

I alla fall har jag svarat på alla frågor, men nöjd är jag inte. Om jag får omtenta så är jag inte förvånad men en aning bedrövad med tanke på att jag inte kommer kunna göra bättre ifrån min nästa gång. Andra avdelningen av tentan höll på att göra mig vansinnig. Förutom det att föreläsaren själv inte visat sitt proffsigaste intryck under själva inlärningstiden så visade hon inte mer proffesionalitet vid tentafrågorna heller.

Vid seminariumena lämnade hon bara ut en uppgift åt oss i klassen som vi skulle lösa medan hon själv gick och fika. Ingen förstod riktigt vad vi skulle göra och eftersom det inte fanns någon att fråga om hjälp blev det inte att någon löste uppgiften. När hon kom tillbaka och fråga hur det hade gått svarade en person just det, att det inte hade gått för vi inte visste hur vi skulle lösa det så frågade hon om någon av oss hade gjort annat än att fika.

till tentafrågorna då. En av frågorna bygger på något hon inte gått igenom och som inte finns i litteraturen. När en person påpekade detta fick personen till svar att hon skulle chansa. De andra frågorna hittar man inte svar på i litteraturen heller så som sagt, den avdelningen är jag lite skeptisk till om jag klarat. Funderar på att lämna in ett brev om att den delen borde räknas bort helt eftersom det är omöjligt att examineras på det.

De andra delarna är bra, förutom att en av dem är matte och jag är inget mattegeni så där är jag också osäker på om jag klarat det. Så man kan lungt säga att en omtenta på det här inte förvånar mig alls. Men jag vill inte ha nån, tror inte jag fixar den heller i så fall.

Men nu kan jag i alla fall lämna den bakom mig i tre veckor, så jag kan ägna mig åt det andra arbetet som vi ska göra. Ta reda på hur föräldrarna faktiskt har det på vårt lilla campus.

God natt, nu går jag och lägger mig, hungrig och drygt fem kilo lättare än tidigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive