tisdag 20 november 2007

Dag två

När jag gick och lade mig igår, kände jag bara en känsla av att jag hoppades på att livet skulle vara nådigt och låta mig somna snabbt. Jag hade en tryckande huvudvärk, denna huvudvärk var värre än vad jag är van vid att huvudvärk är. Den var liksom överallt, tung och illamående och stickig på samma gång. Det kändes ungefär som om ögonen skulle poppa ut.

När jag vaknade på morgonen så hade det inte gått över. Det var som om jag hade en av de värsta baksmällerna jag någonsin varit med om. Jag var sur och grinig, trött och ont i huvudet och i resten av kroppen också för den delen.

Om nu inte det skulle vara nog, drinken jag tog smakade värre än den av choklad som jag tog morgonen innan. Det var nära att jag inte fick imig den alls. Men jag tvang mig själv och sen bar det av till skolan.
Jag satt och hängde vid bordet, alla som såg mig frågade hur jag mådde. De andra i gruppen var så kreativa och duktiga medan de bara fick "va?" ifrån mig när dom sa något åt mitt håll. Jag var i alla fall ganska duktig på att översätta.

När vi blivit klara, förlåt, när DOM blivit klara, så gick vi och kollade hur stor svarsfrekvensen varit under dagen på våra enkäter. Jag skickade iväg dom i går kväll efter nio, idag när vi kollade vid lunch var det nittio och nu på kvällen är det över 150 stycken. Shit!
Vi åt sedan lunch, eller rättare sagt, drack lunch. För första gången var det RIKTIGT GOTT! sparrissoppa, mmm, ska jag äta många gånger till.

Strax efter lunchen piggnade jag till, huvudvärken försvann, jag blev glad, uppåt, som om jag hade fått i mig några lustiga piller eller så. Jag pratade vitt och brett, skämtade, stojjade. Shit,kommer jag må så här fler dagar då kan jag lova att den här bantningen kommer gå som en dans, men om det blir fler dagar som i morse, ja då blirdet allt värre.

Nä nu ska jag njuta av en god kopp te framför star trek och sen ska jag sova massa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive