måndag 8 oktober 2007

Tandjävlar!!!

Ja den här dan var väl trevlig :( ironiskt sett.

Först var jag långt i från utvilad i morse, röksuget var värre än vanligt och jag hade legat konstigt så en begynnande nackspärr gjorde sig påmint. Förkylningen hade ju redan gjort att alla typ av träning var att glömma.

Mitt röksug gjorde att jag riktigt spädde på mitt dåliga leverna på andra fronter så som en hel påse kina innan lunch. Efter lunch köpte jag mintos (sånt godis som man kan tömma en hel flaska cola light med) och mumsade på detta under föreläsningen.

Då händer det som sätter en extra liten krydda på dagen, JAG TAPPAR EN PLOMBJÄVEL!!!

Som om min ekonomi säger att det är ok, eller som om mitt psyke säger att det är roligt. Nä fy fasen, om jag var röksugen innan så var jag det defenetivt nu. Sur som en citron sätter jag mig och ringer till tandläkaren från min mobil.
Då kommer det in en käck röst som frågar "går det bra att vänta" och dum som jag är så TROR JAG FAKTISKT ATT DET ÄR EN FRÅGA!! Så jag svarar, "nej helst inte, för jag har mobil och vet inte hur mycket pengar jag har kvar att ringa för" men när jag sagt färdigt den meningen upptäcker jag att personen inte finns kvar i andra änden längre. Hon hade alltså bara frågat och sedan tryckt bort mig.
Efter någon minut eller så bryts samtalet och mina pengar är slut.

Arg som ett bi tar jag mig genom långhuset (som heter så av en anledning) och på vägen möter jag min käcka och trevliga vän Steven som hälsar som en liten morgonfågel, jag mulrar som ett åskväder tillbaka. Nere i pressbyrån får jag låna telefonen och ringer igen till tandläkaren, men då får jag veta att det inte finns någon tid förrän femte november hos dom (om jag hade fått tag på dom tidigare hade det säkert funnits något återbud som någon annan högg). Jaha, man kan ju räkna med att min tand kommer ha börjat värka innan dess, så det blir väl att försöka få tag på någon annan så länge.

Problemet är ju bara det att jag är liiiite kräsen när det kommer till tandläkare. Jag har ju på grund av dåliga tandläkare fått lite nojjig och rädd inställdning till dessa, så jag kräver en äldre man som inger en trygg pappamodell, han ska vara en jävel på att lägga bedövning och vara försiktigt och psykologisk mot mig. Så jag kan nog räkna med att få lida stort när jag väl kommer till tandläkaren *gråter en hysterisk liten tår*

Förresten är klockan nu när jag publicerar detta inlägg 17:18 då tro inte på vad sidan säger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive