onsdag 10 oktober 2007

snorig i onödan

I morse mådda jag riktigt risigt. Mycket var självförvållat eftersom jag tänkte gå och lägga mig tio men ändå satt kvar två och en halv timme extra och gjorde... ingenting.

I morse var jag snorig, huvudvärk, trött och funderade på om jag INTE skulle gå på föreläsningen som ändå inte var litteraturbunden och därför lite överflödig i mina ögon. Lärarna kan tjafsa hur mycket dom vill om att det är nyttiga saker och att vi är här för att lära oss. Jag vill hemskt gärna lära mig så mycket som möjligt men jag har prioriteringar att klara utbildningen! När jag har gjort det så kan jag gärna fylla på min gråa gegga med lite mer spännande information, men just nu är det ändå tillräckligt att läsa tio tjocka böcker och sedan kräkas ut så mycket info från dom som möjligt under en kort tid, när jag sitter i ett ångestframkallande rum som så fint kallas bunkern.

Men eftersom jag ändå skulle på möte klockan ett och min man hade ändrat hela sitt schema så han skulle jobba kväll istället för dag eftersom barnen är sjuka, och dessutom ringt in vår extra familjemedlem och barnens andra manliga förebild som så snällt kunde hoppa in och passa barnen under tiden jag var på mötet och maken på jobbet så kände jag en överhängande trängande känsla av att faktiskt gå på denna föreläsning.

Allt tog självklart längre tid än vad det borde på morgonen så jag var sen till bilen, men trafiken var på min sida så det tog bara tio minuter att ta sig fram till destinationen. När jag väl anländer till föreläsningssalen så ser jag en stor lapp "föreläsning intälld"!!!!

Jag var inte ensam om att vara irriterad över detta, några kom gående med sin packning som dom har med sig eftersom dom åker tåg i typ tre timmar för att komma hit överhuvudtaget och är tvugna att bo här över natten när dom går på föreläsning. Dom var liiite mer irriterade än vad jag var! Sen att hon var hemma på grund av sjuka barn känns ju inte bättre för mig, jag har ju inte den fördelen att jag kan vara det eftersom hela min framtid kan stå på spel då :(

Nä föreläsarna har det bra dom, och speciellt barnen till föreläsarna.
Så nu sitter jag i en datasal och ska fixa med arbetet i stället, om jag får ihop något.

Och dessutom kan jag förmedla att jag nu har bytt ringsignal på min lilla rosa läckerbit till inledningen på Beelz :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive