tisdag 16 oktober 2007

Kvällen efter sjöslaget

Trött, sliten, lite lätt bakis och väldigt hes sitter jag nu efter ett dygns båtresande. Kortfattat vad jag lärt mig:
När vissa anser att det finns en hel del likheter mellan mig och enirotrollen vilket därför fick mig att kolla upp om en av upphovsmakarna till dem möjligen hade haft mig som förebild och svaret blev: "What ever makes you sleep at night" så känns det föga upplyftande.

Blommor kan vara närgågna. Min blomma, som för övrigt är nästan en meter lång, blå och löjligt glad och heter August Strindberg den fjärde, bor på ena sidan av min overall, har nosat i skrevet på folk, taffsat på ett antal tuttar och rumpor samt öppnat Barbros ovve och krupit in med sitt skafft där.

Det finns gränser för hur mycket man bör berätta när man leker "jag har aldrig". När man kommer med uttryck och namn på saker som ingen annan överhuvudtaget hört talas om och dessutom dricker på saker som innehåller kroppsvätskor, kroppsöppningar och sugrör så kan folk få en viss mystisk uppfattning om en, och när hångel med närstående släktingar dyker upp, ja då kan vilken fest som helst dö ut.

Hytt 6200 har en väldigt fin toalett, så fin att ett bokningssystem fick uppsättas och telefonen till hytten gick varm, samt att det även blev kö ut i korridoren men folk som gärna ville besudla denna inrättning, sen att det var en hård reklam som gick ut till alla vi mötte behöver inte alls ha något med saken att göra.

Att ett plums när man drar upp ovven efter en sittning på den vita porslinsmuggen kan få nervositeten att höjjas. Men bara plånbok och mobil finns kvar i sina fickor så vill man inte ta reda på vad det var utan går ut visslandes som om inget hade hänt.
'
Att om man har ett par högtalare från åttiotalet med sig och musik av Steven Lynch (trubadurstuk) så är det rent av omöjligt att försöka överrösta Assistenten.

Att när man vistats på en färja i ett dygn så gungar världen när man klivit av. Nu ska jag gunga in till sängen och försöka få lite sovt innan jag måste gå upp till vardagen i morgon igen. Fortsättning följer på listan i morgon när jag vaknat och kommit på fler idiotier som vi har gjort i klädda overaller, vilket betyder att man lämnar det mesta vettet hemma!

GOD NATT

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive