fredag 19 oktober 2007

Ingen nytta gjord

Jag åker till universitetet för att få något gjort eftersom jag inte har internet hemma men eftersom jag inte har något internet hemma så har jag varit tvungen att uppdatera hela mitt liv så jag har knappt haft tid till skolarbete. Jag har kollat facebook, uppdaterat bloggen, kollat helgon, kollat alla mailboxar och svarat på alla frågor inne på vetgirig. Det sista gick för övrigt åt helvete, när man har fem matcher att göra, känner sig lite stressad och sitter på en skola med folk som springer förbi hela tiden så är det svårt att lägga ner sin själ i det. Jag förlorade allihopa, så jag kunde istället ha fått förlora dom på walk over så hade jag haft lite självkänsla kvar i alla fall.

Jag har varit uppe och pratat med Pia också förståss, och hon är helt inne på att vara vår frontfigur i sekten, det verkade väldigt intressant tyckte hon. Då fick jag dessutom veta att hon skrivit böcker i ämnet, vilken klockren inprickning!

Jag har så sett också hunnit äta lunch med folk från kåren och tagit reda på vad som gäller i fråga om seminarium och restuppgifter.

Och så har jag sökt lite på olika begrepp som fanns med i det som jag hade lagt in i datorn i onsdag fast det ledde förståss inte till något. Och så har jag skickat mail till en islamsk förening med förfrågan om dom har någon barnvänlig och pedagogisk upplaga av koranen som jag kan läsa för min son (vill ju se till att min son är religiöst upplyst) när jag är klar med att läsa barnens bibel för honom.

Så när man räknar i hop det så har jag väl varit lite produktiv ändå så nu ska jag åka hem och ta hand om mina små älsklingar, ha lite fredagsmys i form av pizza, cola, kakor och lite chips. Va då, göder vi våra barn :o nej då, bara på fredagar och lördagar, resten av veckan avger dom energi genom att tjata om pizza, godis och chips i form av att ligga på golvet och sparka och slå för att få mamma på andra tankar. Det avger allt en hel del enerig det, så mina barn håller sig spänstiga och allerta.

Tillbaka till ensamheten och utanförskapet som det innebär att vara utan internet, jag får väl telefonterra alla mina vänner hela helgen så jag inte tappar greppet om omvärlden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive